Onze chauffeurs

Chauffeurs buurtbus 104
Marcel Hoft uit Gorredijk. Marcel rijdt sinds anderhalf jaar met veel plezier op de buurtbus. Zijn vaste dienst is op maandagavond van half 5 tot half 8.
Tjeerd Wouda uit Ureterp rijdt sinds 4 jaar op de buurtbus. Hij rijdt wisselende diensten, hij springt in waar nodig en wanneer het te combineren valt met zijn baan.
Willem Schipperus uit Jubbega rijdt sinds 6 jaar op de buurtbus. Zijn vaste dienst is op de vrijdagochtend van half 11 tot half 2. De combinatie van autorijden en veel verschillende mensen ontmoeten op zijn ritten is wat hij het leukste vindt aan zijn chauffeur zijn.
Appie Rozenberg uit Terwispel. Sinds 2 jaar rijdt hij op de buurtbus. Zijn vaste dienst is op woensdagavond. Hij is werkzaam bij gemeente Smallingerland en zijn werkgever vindt het zo belangrijk dat hij dit doet, dat hij een kwartier eerder van het werk weg mag zodat hij op tijd zijn collega chauffeur op de woensdagavond kan aflossen.
Willem Vlietstra uit Lippenhuizen. Sinds 1 jaar rijdt hij op de buurtbus en komend jaar gaat hij Janko Brouwer vervangen als Secretaris van de buurtbus. Hij rijdt wisselende diensten.